Rogge Meel van de Molen
Ingedrienten:
ROGGEmeel volkoren
Ingedrienten:
ROGGEmeel volkoren
Ingedrienten:
TARWEmeel,ROGGEzemelen,GERSTemoutextract,meel
verbeteraar(E300),TARWEmoutmeel,enzymen
Broodreceptuur:
Toevoegen per 500gr : 300gr (lauw) water,11gr gist (17gr vers),
2 tl zout, 2 tl suiker, 10 gr olie of boter
Ingedrienten:
TARWEbloem,enzymen,TARWEmoutmeel,(E300)
** Een zeer blanke tarwebloem voor luchtige en krokante Italiaanse
(pizza)bodem,stokbrood,ciabatta en Italiaanse BroodsoortenBroodreceptuur:
Toevoegen per 500gr : 355gr…
Echte Bakker Koenen
"Sint Anna Molen"
Hatertseweg 14
6533 AL Nijmegen
024-3551728
KVK: 50798464
BTWnr: NL822934279B01
of via het contactformulier
Maandag 08.00-17.30uur
Dinsdag 08.00-17.30uur
Woensdag 08.00-17.30uur
Donderdag 08.00-17.30uur
Vrijdag 08.00-17.30uur
Zaterdag 07.00-17.00uur